Afvoer ontstoppen Groningen

Een afvoer ontstopping in Groningen is ons dagelijks werk!

U poetst uw toilet, keuken en badkamer grondig. Goed onderhoud is dan ook zeker belangrijk als u prettig wilt wonen of werken. Maar hoe schoon zijn uw afvoeren? Moet u regelmatig een afvoer ontstoppen? Dit werk kunt u het beste aan een Groningse rioolvakman overlaten!

Afvoer ontstopping door een expert

U spoelt uw toilet door en de resten komen spontaan naar boven borrelen. U doucht, maar uw douchebak loopt vol water. Na een heerlijk bad trekt u de stop eruit, maar het water blijft staan. Dat wordt water scheppen! Onze expert kan al deze problemen vandaag nog voor u oplossen. Dat kan als volgt gebeuren:

 1. Met een frees wordt het vuil in uw afvoer vermalen. Uw leiding wordt dan ook schoon geschuurd. Het vuil kan hierna door dezelfde afvoer worden afgevoerd.
 2. Met een hogedrukspuit wordt het vuil uit uw afvoer gespoten. Ook dit vuil kan meteen via de normale weg worden afgevoerd naar het hoofdriool.
 3. Afhankelijk van de verstopping kan onze specialist ook een traditionele ontstoppingsveer gebruiken.

Meer dan afvoer ontstoppen?

In bepaalde gevallen komt onze specialist ook ernstigere problemen tegen in uw riolering. Denk bijvoorbeeld aan leidingbreuken, wortelgroei of verzakking van het rioolstelsel. Dit soort euvels kunnen alleen ontdekt worden als de specialist een rioolcamera inzet. Mocht hij dit nodig vinden, dan zal hij dit met u overleggen. Aan een inspectie zijn namelijk extra kosten verbonden.

Kosten afvoer ontstoppen Groningen

Onze specialist biedt praktische oplossingen voor eerlijke prijzen. Maar om de werkzaamheden te kunnen bepalen moet hij wel precies weten wat er aan de hand is. De antwoorden op de volgende vragen kunnen dan ook per situatie verschillen:

 • Hoe hoog woont u?
 • Waardoor is de afvoer geblokkeerd geraakt?
 • Hoe hardnekkig is de verstopping?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het snelst verwijderd worden?
 • Hoeveel tijd is nodig om de klus te klaren?
 • Is er toch een uitgebreide inspectie nodig?
Zodra de specialist een duidelijk beeld heeft van het probleem, kan hij de werkzaamheden en dus ook de daaraan gekoppelde prijzen bepalen. Komt er een ernstiger rioolprobleem aan het licht dan een verstopping? Dan zijn daar natuurlijk meer werkzaamheden en dus ook meer werkuren aan gekoppeld. Houd hier rekening mee!

Uw afvoeren onderhouden? Drie gouden tips.

Liever geen blokkades in uw afvoer meer? Dat snappen wij volkomen. Daarom hebben wij wat tips verzameld van onze experts. U kunt ze gebruiken om uw afvoeren (nog) beter te onderhouden.

 • Gooi nooit olie of vet door uw afvoeren!
 • Spoel uw afvoeren eens per maand door met soda en heet water.
 • Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze kunnen uw leidingen ernstig beschadigen.

Afvoer ontstopping nodig? Bel onze vakman nu.

Onze rioolvakmannen komen uit Groningen of omstreken. Dit betekent dat zij snel bij u kunnen zijn. Als u ons vandaag belt, heeft u grote kans dat u vandaag al geholpen kunt worden. Heeft u nog vragen over onze diensten? Ook dan mag u ons zeker bellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Afvoer ontstoppen Groningen?

Wij staan 24/7 voor u klaar!